Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Αποχωρήσεις Άντζα και Νικοπολίδη

image Το τελευταίο παιχνίδι των δύο διεθνών μας, Παρασκευά Άντζα και Αντώνη Νικοπολίδη, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος θα είναι αυτό με την Ισπανία. Αμφότεροι ανακοίνωσαν σήμερα πως αποχωρούν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την ολοκλήρωση του Euro για την Ελλάδα.image

Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε: «Η αποχώρησή μου δεν έχει  καμία σχέση με τα αποτελέσματα και τον αποκλεισμό. Ευχαριστώ την ομοσπονδία, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι νέοι παίκτες που έρχονται στην Εθνική ομάδα δεν πρέπει να έχουν άγχος να επαναλάβουν την επιτυχία του Euro 2004. Eζησα χαρές αλλά και λύπες όλα αυτά τα χρόνια, είμασταν πάντως μία οικογένεια. Φεύγω "γεμάτος". Οι νέοι μπορούν να κρατήσουν την αγάπη των παλιών για την ομάδα ενώ όσοι από την παλαιά φρουρά μείνουν θα είναι εγγυητές για τη συνέχεια».

image Από την πλευρά του ο Παρασκευάς Αντζας είπε: «Ανακοινώνω και εγώ την αποχώρησή μου από την Εθνική ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους. Ευχαριστώ τους πάντες μέσα στην ομάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ στα αίτια του αποκλεισμού μας, ο κόουτς είναι ο μοναδικός αρμόδιος για να κρίνει. Η Ισπανία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα είναι πολύ καλή ομάδα. Ακόμα και οι αναπληρωματικοί παίκτες της είναι εξαιρετικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: