Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Φοβερές ατάκες

George Bush Junior: Τα περισσότερα προϊόντα που εισάγουμε, έρχονται από το εξωτερικό.

Καπετάνιος σε πλοίο προς Σπέτσες: Οι επιβάτες για Σπέτσες να είναι έτοιμοι για αποβίβαση. Passengers for Spetses, ready for the ksebarkation.

Δημοσιογράφος ΕΤ1: Ποιος όμως θα διαδεχτεί τον κ. Κλίντον στον ρόλο του κλανητάρχη;

Ρεπόρτερ του TEMPO σε κάποιο ακριτικό χωριό: Εκτός από ανθρώπους, περνάνε και Ρουμάνοι τα σύνορα;

Mariah Carey: Βλέπω στην τηλεόραση τα παιδάκια στην Αφρική και κλαίω. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ τόσο αδύνατη, αλλά χωρίς όλες αυτές τις μύγες γύρω μου.

Δημοσιογράφος και Κατερίνα Στανίση:

-Ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια απο το καινούργιο CD ;
-Το 2, το 5 και το 8.

Φίλος της ξαδέρφης μου από το σχολείο(5η δημοτικού): Στο χωριό μας στη Λέσβο έχει κατσαρίδες και ζητιάνους.

Αποχωρήσεις Άντζα και Νικοπολίδη

image Το τελευταίο παιχνίδι των δύο διεθνών μας, Παρασκευά Άντζα και Αντώνη Νικοπολίδη, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος θα είναι αυτό με την Ισπανία. Αμφότεροι ανακοίνωσαν σήμερα πως αποχωρούν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την ολοκλήρωση του Euro για την Ελλάδα.image

Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε: «Η αποχώρησή μου δεν έχει  καμία σχέση με τα αποτελέσματα και τον αποκλεισμό. Ευχαριστώ την ομοσπονδία, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι νέοι παίκτες που έρχονται στην Εθνική ομάδα δεν πρέπει να έχουν άγχος να επαναλάβουν την επιτυχία του Euro 2004. Eζησα χαρές αλλά και λύπες όλα αυτά τα χρόνια, είμασταν πάντως μία οικογένεια. Φεύγω "γεμάτος". Οι νέοι μπορούν να κρατήσουν την αγάπη των παλιών για την ομάδα ενώ όσοι από την παλαιά φρουρά μείνουν θα είναι εγγυητές για τη συνέχεια».

image Από την πλευρά του ο Παρασκευάς Αντζας είπε: «Ανακοινώνω και εγώ την αποχώρησή μου από την Εθνική ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους. Ευχαριστώ τους πάντες μέσα στην ομάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ στα αίτια του αποκλεισμού μας, ο κόουτς είναι ο μοναδικός αρμόδιος για να κρίνει. Η Ισπανία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα είναι πολύ καλή ομάδα. Ακόμα και οι αναπληρωματικοί παίκτες της είναι εξαιρετικοί».

Τα καλύτερα του xg2 για τη χρονιά που πέρασε! !

Τώρα αποκλεισμένη, πάντα αγαπημένη

Ήταν πολύ καλό για να' ναι αληθινό... Το Euro της καρδιάς μας θα είναι αυτό της Πορτογαλίας. Τη φετινή διοργάνωση θα τη θυμόμαστε μόνο για τη συμμετοχή. Δεν είναι και λίγο να συγκαταλέγεσαι μεταξύ των «16» κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιστρέφει πρόωρα σπίτι της. Η εθνική μας έπαιξε καλύτερα στο ματς με τη Ρωσία σε σχέση με την πρεμιέρα της. Δεν της έφτασε. Λιγόστεψε τα λάθη. Έκανε και πάλι όμως. Της κόστισαν κι αυτή τη φορά. Όση τύχη διέθετε αυτή η ομάδα φαίνεται ότι εξαντλήθηκε. Ένα λάθος του Αντώνη Νικοπολίδη στο 33ο λεπτό ήταν αρκετό για τους Ρώσους για να σκοράρουν με τον Ζιριάνοφ να πάρουν τη νίκη με 1-0 και να μας αφήσουν και μαθηματικά εκτός συνέχειας... Ο Παβλιουτσένκο αναδείχθηκε MVP του ματς.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών δήλωσε ο Οτο Ρεχάγκελ που πρόσθεσε ότι: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια αλλά δεν ήταν εύκολο με τους αντιπάλους που είχαμε στον όμιλο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο...».

Πρώτη και μαθηματικά η Ισπανία μετά τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο.

Η βαθμολογία: Ισπανία 6, Σουηδία 3, Ρωσία 3, Ελλάδα 0.

Online διαφήμιση

Έρευνα

Όπως αναφέρθηκε σε post του TechCrunch UK, η αγορά της Online διαφήμισης στην Ευρώπη ενώ είχε αξία ίση με €7.2 δις το 2006 αυξήθηκε σε €11.2 δις στο 2007 (40% αύξηση).

Τα €7.3 δις από το συνολικό ποσό των €11.2 δις έχουν δαπανηθεί μόνο στην Αγγλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Παρόλα αυτά παρατηρήθηκε εντυπωσιακή αύξηση σε αναπτυσσόμενες σε αυτόν τον τομέα χώρες με πρώτη την Ελλάδα και ποσοστό αύξησης 91%, την Ισπανία με 55% και τη Σλοβενία με 49%!!!!!

(Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η Ελλάδα επενδύει σημαντικά συγχρόνως στην Online και την Offline διαφήμιση!)

Στατιστικά στοιχεία

  • 86% των χρηστών επιλέγουν τα 5 πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • 73% των πελατών ξενοδοχειακών, έκαναν την επιλογή τους στο Internet
  • 15% των ατόμων που αγόρασαν το σπίτι τους το 2004, το ανακάλυψαν στο διαδίκτυο
  • 40% των αγοραστών ψωνίζουν online εξαιτίας των αυξήσεων της τιμής του πετρελαίου!