Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Κινείται για Πάρκερ ο Ολυμπιακός

image Ο Ολυμπιακός ταράζει για ακόμη μια φορά τα νερά στο μπάσκετ με το ενδιαφέρον του για τον Άντονι Πάρκερ των Toronto Raptors. Φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσφέρει τεράστιο χρηματικό ποσό για την απόκτηση του άσου των Raptors, ο οποίος είχε μια εξαιρετική χρονιά στο NBA, φέτος.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε  στην αθλητική εφημερίδα "Goal News": "Ναι, γνωρίζω για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει. Ωστόσο δεν ξέρω σε ποιοι σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με τους Raptors, που δεν είναι εύκολο να σπάσει".

Παρόλα αυτά ο Πάρκερ αναφέρθηκε και σε κάποια στοιχεία που θεωρεί ελκυστικά στην περίπτωση μετακόμισης του στον Πειραιά: "Είναι πολύ σημαντικό που στον Ολυμπιακό θα παίξει του χρόνου ο Νίκολα Βούισιτς, με τον οποίο είμαστε εξαιρετικοί φίλοι και έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αυτό, όπως και το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό του χρόνου θα παίζει ο Παπαλουκάς, τον οποίο πραγματικά και ειλικρινά θαυμάζω για το παιχνίδι του και όσα έχει καταφέρει. Ναι, αναμφίβολα θα ήθελα να παίξω ξανά με τον Βούισιτς, όπως και με τον Παπαλουκά, αλλά και τον Σάρας (σ.σ. Γιασικεβίτσιους). Είναι ακόμα πολύ νωρίς, όμως, για να πούμε οτιδήποτε. Έχω στο μυαλό μου το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το σκέφτομαι, αλλά ανήκω στους Raptors και η περίπτωση δεν είναι πολύ εύκολη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: