Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Η Sony αποκάλυψε υπηρεσία video για το PS3


Η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε μέσα στις προηγούμενες ημέρες πως το PlayStation 3 σύντομα θα αποκτήσει υπηρεσία video streaming.


Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το VidZone θα είναι ο νέος διαδικτυακός προορισμός για μουσικά βίντεο, από τον οποίο οι κάτοχοι του συστήματος θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν streaming μουσικά βίντεο.

Το δοκιμαστικό στάδιο της υπηρεσίας θα ξεκινήσει στις αρχές του 2009 στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και αναμένεται να σημειώσει μεγάλη «επιτυχία» στους κόλπους των μουσικόφιλων. Η υπηρεσία VidZone θα επιτρέπει στους κατόχους του συστήματος να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν τα καλύτερα νέα μουσικά βίντεο ή μέσω streaming στο PSP, χάρη στη λειτουργία Remote Play.

Το VidZone είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές «δυνάμεις» στο χώρο της μουσικής, παρέχοντας τη δυνατότητα μετάδοσης μιας μεγάλης γκάμας βίντεο -από hip-hop μέχρι punk και από heavy metal μέχρι κλασική μουσική. Οι φανατικοί ακροατές μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους playlist και να εξατομικεύσουν την εμπειρία «VidZone» σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Όλες οι παραπάνω, αλλά κι ακόμη περισσότερες λειτουργίες θα συμπεριληφθούν στην υπηρεσία μόλις αυτή ξεκινήσει τη λειτουργία της. Ανάμεσα τους και η επιλογή για «κατέβασμα» τραγουδιών, μουσικών βίντεο και ringtones σε κινητό τηλέφωνο έναντι ενός μικρού αντιτίμου.

Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: