Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Τώρα αποκλεισμένη, πάντα αγαπημένη

Ήταν πολύ καλό για να' ναι αληθινό... Το Euro της καρδιάς μας θα είναι αυτό της Πορτογαλίας. Τη φετινή διοργάνωση θα τη θυμόμαστε μόνο για τη συμμετοχή. Δεν είναι και λίγο να συγκαταλέγεσαι μεταξύ των «16» κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιστρέφει πρόωρα σπίτι της. Η εθνική μας έπαιξε καλύτερα στο ματς με τη Ρωσία σε σχέση με την πρεμιέρα της. Δεν της έφτασε. Λιγόστεψε τα λάθη. Έκανε και πάλι όμως. Της κόστισαν κι αυτή τη φορά. Όση τύχη διέθετε αυτή η ομάδα φαίνεται ότι εξαντλήθηκε. Ένα λάθος του Αντώνη Νικοπολίδη στο 33ο λεπτό ήταν αρκετό για τους Ρώσους για να σκοράρουν με τον Ζιριάνοφ να πάρουν τη νίκη με 1-0 και να μας αφήσουν και μαθηματικά εκτός συνέχειας... Ο Παβλιουτσένκο αναδείχθηκε MVP του ματς.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών δήλωσε ο Οτο Ρεχάγκελ που πρόσθεσε ότι: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια αλλά δεν ήταν εύκολο με τους αντιπάλους που είχαμε στον όμιλο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο...».

Πρώτη και μαθηματικά η Ισπανία μετά τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο.

Η βαθμολογία: Ισπανία 6, Σουηδία 3, Ρωσία 3, Ελλάδα 0.

2 σχόλια:

stamatina είπε...

11 και κατι σου είπα να σχολιάσεις τις ήττες της Εθνικής, 11.30 είχες έτοιμο το άρθρο!! αυτό θα πει ζωγράφος !! (φυσικά κ αγαπάμε την εθνική κ στις ήττες της)

Κωνσταντίνος είπε...

Το πήραμε πάλι:(